ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Λυμπερόπουλου με τον Μπεργκ και τον μάνατζερ του

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ και τον εκπρόσωπό του. Θέμα συζήτησης η καταβολή των δόσεων του συμβολαίου του Σουηδού φορ ενώ ο "Λύμπε" εξέφρασε στον 30χρονο άσο την επιθυμία της διοίκησης να μείνει για πάντα στο τριφύλλι.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Στάινερ Ντίετζ, μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ και πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Λυμπερόπουλο, παρουσία και του Σουηδού φορ στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Στην συζήτηση των τριών ανδρών τέθηκε στο τραπέζι το θέμα με τις καταβολές των δόσεων του συμβολαίου του Σουηδού φορ και τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει (όπως και με άλλους ποδοσφαιριστές) λόγω της προσπάθειας των πράσινων να εξασφαλίσουν την άδεια για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπεργκ την Δευτέρα και την Τρίτη σε Ελλάδα αλλά και στη Σουηδία με τις οποίες ο Σουηδός φορ μιλούσε για κλίμα αβεβαιότητας στον Παναθηναϊκό ο "Λύμπε" μετέφερε τόσο στον εκπρόσωπο του Μπεργκ όσο και στον ίδιο τον 30χρονο επιθετικό ότι επιθυμία των "πράσινων" είναι να μείνει για πολλά χρόνια στο τριφύλλι εξαντλώντας όχι μόνο το υπάρχον συμβόλαιο του αλλά να... γεράσει στο τριφύλλι.

Απ' αυτά τα οποία έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από τη συνάντηση πρέπει να σταθούμε σε δυο γεγονότα. Το πρώτο ότι όπως φάνηκε και από την πρόταση του Λυμπερόπουλου "Θέλουμε να γεράσεις στον Παναθηναϊκό" ότι στο τριφύλλι δεν έχουν βάλει πωλητήριο στον Σουηδό φορ. Δεν θέλουν να φύγει και θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει όχι μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του Μπεργκ όμως για πρώτη φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα υπήρξε κουβέντα για οφειλόμενα προς τον ίδιο με... επίσημη συνάντηση με τον μάνατζερ του και όχι μια απλή συζήτηση στο Κορωπί όπως γινόταν έως τώρα. Άρα ο Σουηδός επειδή έχει αντιληφθεί ότι τα πράγματα όπως είπε και ο ίδιος είναι "αβέβαια" στον σύλλογο θέλει να εξασφαλίσει τα συμφωνηθέντα. Τι μέλλι γενέσθαι ουδείς μπορεί να το προβλέψει, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στο... τέλος της αγωνιστικής περιόδου και στην εκκίνηση της μεταγραφικής σεζόν.

Πάντως, από τον Στάινερ Ντίετζ δεν μεταφέρθηκε προς τον Παναθηναϊκό το ενδιαφέρον κάποια ομάδας (Μάλαγα, αγγλικές ή γερμανικές) για τον Μπεργκ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ