ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συναγερμός" και στους παίκτες του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ζητήσει από τη διοίκηση να τους ενημερώσει για το μέλλον, αφού έχουν επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Η διατήρηση των ποινών για τις ΠΑΕ που δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, γκρέμισε ακόμα ένα «ανάχωμα» που είχε ο Παναθηναϊκός πριν τον υποβιβασμό. Όπως είναι φυσιολογικό, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους του "τριφυλλιού", αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Το ίδιο ισχύει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο εδώ και μήνες λειτουργεί υπό καθεστώς αβεβαιότητας. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο δεν έχουν ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και ουσιαστικά, μαθαίνουν τι συμβαίνει από τον Τύπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μόνο μέλος της διοίκησης που εμπλέκεται στην καθημερινότητα της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ωστόσο, ο "μικρός" δεν συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων και δεν είναι σε θέση να ενημερώσει...

Στην προπόνηση της Τρίτης (27/3), οι παίκτες εξέφραζαν έντονη ανησυχία και έχουν επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί υποβιβασμού. Φυσικά, δεν πρόκειται να αμελήσουν τις υποχρεώσεις τους και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το αθηναϊκό ντέρμπι, αλλά επιθυμούν να πληροφορηθούν από τη διοίκηση τι πρόκειται να γίνει.

Όπως μεταφέρθηκε στους διοικούντες την ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές ζητούν να ενημερωθούν στις επόμενες ημέρες. Τόσο για τα οφειλόμενα, αφού δεν έχουν πάρει χρήματα από τη δόση Δεκεμβρίου, όσο και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, που μοιάζει δυσοίωνο. Διότι όπως έλεγαν οι "πράσινοι" μεταξύ τους "το χειρότερο δεν είναι οι καθυστερήσεις, αλλά η πλήρης άγνοια...".

Οπότε, δεν αποκλείεται ο Βασίλης Κωνσταντίνου να επισκεφτεί ξανά το "Γεώργιος Καλαφάτης", για να μιλήσει στους παίκτες και να τους δώσει χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του, έχει ζητήσει να καταβληθούν οι μισθοί στους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου και της ομάδας και εκείνος απλώς περιμένει τη λήξη της σεζόν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ