ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμβιβασμός μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Συμβιβασμός μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα υπογράψουν νέα σύμβαση για την εξόφληση του χρέους από τη χρησιμοποίηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και αφήνουν πίσω τους τον εμφύλιο του καλοκαιριού.

Να "θάψουν το τσεκούρι του πολέμου" αποφάσισαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατέληξαν σε συμβιβασμό για το χρέος από τη χρησιμοποίηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα αφήσουν πίσω το κλίμα εμφυλίου του καλοκαιριού του 2018.

Οι δύο πλευρές θα υπογράψουν νέα σύμβαση για την εξόφληση του οφειλόμενου ποσού, του οποίου η αποπληρωμή θα γίνει σε 24 δόσεις αντί 60, που προέβλεπε η προηγούμενη. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης επιθυμούν να θέσουν τη συνεργασία τους σε διαφορετική βάση και στο ίδιο πνεύμα θα προσπαθήσουν να επιλύσουν όποια διαφορά υπάρχει.

Φυσικά, είναι νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε άλλο, όπως η επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ωστόσο, είναι σαφές ότι εφόσον πλέον υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου, όλα είναι πιθανά στο άμεσο μέλλον.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ