ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμπλήρωσε κάρτες ο Βιγιαφάνιες που χάνει δύο ματς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κάρτα που αντίκρισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λούκα Βιγιαφάνιες ήταν η έβδομη και θα πρέπει να λείψει σε δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς των πράσινων.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πριν την έναρξη του ντέρμπι ήταν στο όριο των κίτρινων καρτών έχοντας έξι. Στη διάρκεια της αναμέτρησης αντίκρισε την κίτρινη από τον Κομίνη και αυτήν ήταν η έβδομη.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να χάσει δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς των πράσινων και η απόφαση που καλείται να πάρει ο Ουζουνίδης είναι αρκετά δύσκολη.

Και αυτό γιατί στην επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο και την 28η αγωνιστική θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ενώ την 29η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Φυσικά η απόφαση του Ουζουνίδη είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν τιμωρίες και παίκτες που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους. Καθώς οι πράσινοι θα παίξουν χωρίς Μπεργκ, Κουρμπέλη στην Τούμπα ενώ με τον Πανιώνιο δεν θα παίξει ο Ζέκα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ