ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπαράσταση χωρίς παρεκτροπές θέλουν στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει μέχρι τώρα 17.450 ευρώ σε πρόστιμα και δεν θέλει να ρισκάρει με μεγαλύτερες ποινές για τη συνέχεια. Συμπαράσταση χωρίς παρεκτροπές επιθυμούν στο "τριφύλλι".

Κινητοποίηση που θυμίζει άλλες εποχές, παρατηρείται στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (6/10) παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περισσότεροι από 3.000 θα βρεθούν στις εξέδρες.

Ωστόσο, από το "τριφύλλι" προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα, που ίσως να δημιουργηθούν από οπαδούς οι οποίοι δεν θα βρουν τρόπο να μπουν το γήπεδο. Η "πράσινη" ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια που είχε παραλάβει για το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", εξαντλήθηκαν και δεν υπάρχουν άλλα.

Συγχρόνως, ο Αστέρας με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε ότι ανήμερα του παιχνιδιού, τα εκδοτήρια δεν πρόκειται να λειτουργήσουν. Επομένως, όσοι δεν έχουν αγοράσει εισιτήρια μέχρι την Παρασκευή (5/10), δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη συμπαράσταση των οπαδών του, αλλά πρέπει να αποφύγει πάση θυσία τις τιμωρίες. Ήδη, για τις έως τώρα υποχρεώσεις της, η ΠΑΕ έχει καταβάλλει 17.450 ευρώ σε πρόστιμα και δεν θέλει να αυξηθεί το ποσό. Κυρίως, όμως, το σημαντικότερο είναι να μην κινδυνεύσει με κεκλεισμένων των θυρών, σε περίπτωση που συμβούν έκτροπα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ