ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφωνία του Μολέντο με την Ιντερνασιονάλ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η Ιντερνασιονάλ έχει συμφωνήσει με τον Ροντρίγκο Μολέντο και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αποδεκτή από τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο φέρεται να έχει γίνει η πρόταση της Ιντερνασιονάλ και απομένει η συγκατάθεση του Παναθηναϊκού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται με δύο "τιτιβίσματα" του ο λογαριασμός "Informativo Inter", που κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ της βραζιλιάνικης ομάδας και του 29χρονου στόπερ.

Όπως αναφέρει το δεύτερο tweet, απομένουν οι λεπτομέρειες για να συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να επιστρέψει ο Μολέντο στην πατρίδα του, μετά τη λήξη των play offs.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για το μπάσιμο της Ιντερνασιονάλ και τη συμφέρουσα πρόταση που είχε καταθέσει στον Μολέντο, όπως και τη διάθεση της να πληρώσει τον Παναθηναϊκό.

Μένει να φανεί το ποσό που θα προσφέρει για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αμυντικού, που προσδιορίζεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Ο Μολέντο φέρεται να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του για οικογενειακούς λόγους, όμως ο Λυμπερόπουλος έχει καταστήσει σαφές ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή μόνο με το ανάλογο αντάλλαγμα.

Δείτε τα tweet:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ