ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφωνία και άμεση αναχώρηση για τον Μολέντο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Παναθηναϊκός και η Ιντερνασιονάλ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο. Διαβάστε στο Sport24.gr για την πρόταση της "κολοράντο" προς το Τριφύλλι.

Για προφορική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ιντερνασιονάλ για την άμεση αποδέσμευση του Ροντρίγκο Μολέντο, κάνουν λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις αναφορές τους, η πίεση του 30χρονου στόπερ προς τη διοίκηση του Τριφυλλιού απέδωσε και η επιστροφή του στο Πόρτο Αλέγκρε είναι θέμα ημερών.

Από τη στιγμή που ο Μολέντο αρνήθηκε τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό η πώληση του ποδοσφαιριστή στην Ιντερνασιονάλ. Άλλωστε, με εξαίρεση το ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ουζουνίδη.

Ο Μολέντο βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, θα χαρίσει 100.000 ευρώ από τα οφειλόμενα και θα διακανονίσει σε πολλές δόσεις τα υπόλοιπα 44.000 ευρώ, ενώ η Ιντερνασιονάλ θα πληρώσει 100.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 30χρονου αμυντικού.

Ο Μολέντο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ιντερνασιονάλ με ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι θα βρίσκεται δίπλα στην κόρη του και σε πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ