ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφώνησε με Ουρακάν ο Τσάβες"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο Αντρές Τσάβες αποδέχτηκε την πρόταση της Ουρακάν και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Η Εστουντιάντες είχε το προβάδισμα για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες, όμως το μπάσιμο της Ουρακάν μετέβαλλε άρδην τα δεδομένα. Τόσο πολύ, που φαίνεται πως ο "κομαντάντε" προβάρει τη φανέλα της "γκλόμπο" και η μεταγραφή του είναι θέμα ημερών.

Μετά τη συμφωνία της Ουρακάν με τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Μπάνφιλντ, η αργεντινική ομάδα συμφώνησε και με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό μεταφέρουν οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι την τελευταία ώρα μέσω αναρτήσεων στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αναφορές, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Τσάβες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την Ουρακάν.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει διευθετήσει ένα σημαντικό ζήτημα, έστω και αν δεν θα προκύψει άμεσο όφελος. Απλώς, τα χρήματα της Ουρακάν θα καταλήξουν στη Μπόκα και στη Μπάνφιλντ και θα μειωθεί η οφειλή του Τριφυλλιού.

Στο deal της υπόθεσης αναφέρεται ότι η Ουρακάν θα καταβάλλει από 650.000 ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, για το 50% των δικαιωμάτων του Τσάβες (καθεμία κατέχει από 25%). Πρόκειται για ένα αντίτιμο ελάχιστα μειωμένο σε σύγκριση με εκείνο που είχε αποδεχτεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ