Συμφωνήσαν για οικονομικό έλεγχο Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Συμφωνήσαν για οικονομικό έλεγχο Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συμφώνησαν να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι εάν τα στοιχεία συμβαδίζουν θα προχωρήσουν τις διαδικασίες. Υπεγράφη μνημόνιο συναντίληψης με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Το Σάββατο (5/5) το πρωί συναντήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το κλίμα στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν καλό, γεγονός που δείχνει αυτή τη στιγμή τη διάθεση τους να ξεπεραστούν οι διαφορές που υπάρχουν.

Προφανώς και πολλά θα εξαρτηθούν από τον οικονομικό έλεγχο και τα στοιχεία οικονομικής φύσης, τα οποία συμφώνησαν να ελέγξουν οι δύο πλευρές. Στο πλαίσιο αυτό υπογράφηκε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μνημόνιο συναντίληψης με ρήτρα εμπιστευτικότητας. Μέχρι, δηλαδή, να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Είναι προφανές ότι εάν οι εκτιμήσεις των δύο πλευρών συμβαδίζουν και δεν διαπιστωθεί απόκλιση, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, 19:11 πριν το τέλος του βίντεο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24