ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συλαϊδόπουλος: "Θα ήθελα να είχε κερδίσει το ποδόσφαιρο"

FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL4 K17 ΝΕΟΙ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι παίκτες του θα βγουν δυνατότεροι από την απώλεια του τίτλου και υποστήριξε πως θα ήθελε να είχε κερδίσει το... ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός Κ17 μπορεί να μην έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου χάνοντας στα πέναλτι τον τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του θα βγουν πιο δυνατοί απ' αυτή τη δοκιμασία.

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε πως δεν κέρδισε ο καλύτερος το παιχνίδι αλλά ο πιο τυχερός και σημείωσε πως ο ίδιος θα ήθελε να είχε κερδίσει το... ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Δυνατά συναισθήματα και πικρία σίγουρα. Πονάμε μαζί με τα παιδιά, αλλά είμαστε εδώ, είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Νομίζω ότι μόνο δυνατότεροι μπορούμε να βγούμε απ’ αυτή την εμπειρία. Θεωρώ ότι ήταν δύο ομάδες με διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Πιστεύω δεν κέρδισε ο καλύτερος στον αγώνα και σίγουρα κέρδισε ο πιο τυχερός. Θα ήθελα να είχε κερδίσει το ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του απάντησε:

"Αλίμονο αν δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό, ίσως έπρεπε να είχαμε διαχειριστεί το παιχνίδι καλύτερα στο τέλος. Αλλά σε αυτή την ηλικία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς το συναίσθημα και μάλιστα σε έναν τελικό. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ