ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσκεψη για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση περί αλλαγής της απόφασης της Super League ο Γιάννης Αλαφούζος συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία του "ΣΚΑΙ" με θέμα τις οικονομικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν την αλλαγή στην απόφαση της ποινής από την Super League αλλά μέχρι και την τελευταία ώρα κρατούσαν μικρό καλάθι μήπως στραβώσει πάλι κάτι την τελευταία στιγμή.

Για αυτό λοιπόν με το που έγινε γνωστό πως η Super League πήρε την απόφαση περί αλλαγής της ποινής περί μη αδειοδότησης ο Γιάννης Αλαφούζος συγκάλεσε σύσκεψη στα γραφεία στον "ΣΚΑΙ" με αποκλειστικό θέμα τα οικονομικά του Παναθηναϊκού και δη τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Κάλεσα τους ανθρώπους του τριφυλλιού που τρέχουν τα οικονομικά θέματα του συλλόγου ώστε να καταρτίσουν ένα πλάνο αποπληρωμών γνωρίζοντας πλέον πως έχουν τα δεδομένα.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο μπαίνει η αποπληρωμή του Βέμερ που αυτή τη στιγμή "καίει" τον Παναθηναϊκό σε τέτοιο σημείο που να κινδυνεύει και με υποβιβασμό αν δεν πληρωθεί μέχρι την Δευτέρα.

Επίσης το θέμα του Εσιέν είναι στις άμεσες προτεραιότητες αλλά και η καταβολή χρημάτων σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και υπαλλήλους στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ