ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στρίβειν δια του "κουρέματος" ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Τελάντερ EUROKINISSI SPORTS

Κοντά σε συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για λήξη της δικαστικής "μάχης" είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιλέγει πλέον διαφορετικό δρόμο με τους πιστωτές του.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκτός απροόπτου κάπου εδώ θα λήξει η δικαστική “μάχη” των δύο πλευρών. Η συμφωνία περιλαμβάνει άμεση καταβολή σημαντικού ποσοστού από τα οφειλόμενα, λιγότερες δόσεις από τις αρχικές και “κούρεμα” μέρους της συνολικής οφειλής, το οποίο μπορεί να φτάνει ακόμη και τις 100 – 120.000 ευρώ!

Εκτός απροόπτου, συνεπώς, η πλευρά του Τελάντερ δεν πρόκειται να υποστηρίξει αύριο (Τετάρτη, 21/2) το μεσημέρι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την καταγγελία της, εν αντιθέσει με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη, του οποίου η υπόθεση είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί επίσης αύριο.

Ακόμη και γι' αυτό, όμως, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, διότι πρόθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να κάνει αντίστοιχες προτάσεις (αν δεν έχει ήδη κάνει) και στους άλλους πιστωτές της. Δηλαδή σε Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, σε προπονητές ή ακόμη και στον Γενς Βέμερ, στον οποίο η οφειλή είναι η μεγαλύτερη (490.000 ευρώ). Παρεμπιπτόντως, για την προσεχή Δευτέρα ορίστηκε η δεύτερη καταγγελία του Γερμανού αμυντικού, για φόρους ύψους 100.000 ευρώ που ζητά από την Πράσινη ΠΑΕ...

Πάντως αυτή η επιλογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή να προτείνει πλέον άμεση καταβολή μέρους της οφειλής με ταυτόχρονο "κούρεμα" και απόσυρση των καταγγελιών από τους πιστωτές, δεν αποτελεί και... πανάκεια. Έχει δοκιμαστεί με αρκετούς, αλλά δεν δέχονται όλοι αυτό το δρόμο. Χρειάζεται μπόλικο μετρητό, το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η "κάλλιο πέντε και στο χέρι" πολιτική της Πράσινης ΠΑΕ μπορεί να αποδειχθεί πιο αποτελεσματική συγκριτικά με το "σταγονόμετρο" των 5-10.000 ευρώ που δίνονταν ως τώρα συνήθως ανά δόση στους παίκτες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ