ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στρέφεται στην Μπρίστολ Σίτι ο Λουντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Λουντ δεν δελεάζεται από τη Σταντάρ Λιέγης και αναμένει την πρόταση της Μπρίστολ Σίτι, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις. Ελεύθερο θέλει τον Χουλτ η Άντερλεχτ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Πλέον, δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Ρόμπιν Λουντ θα αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο και απομένει να ξεκαθαρίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του και πόσα χρήματα θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι ότι απαιτήσεις του ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν υφίστανται για κανένα λόγο στο λεξιλόγιο των ιθυνόντων του Τριφυλλιού.

Η Σταντάρ Λιέγης φέρεται να είναι η μία ενδιαφερόμενη, αν και οι πληροφορίες από το Βέλγιο διίστανται. Σύμφωνα με ορισμένες "πηγές", προτίθεται να πληρώσει μέχρι 500.000 ευρώ για τα δικαιώματα του Λουντ, ενώ με βάση άλλα "κανάλια", δεν πρόκειται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Φιλανδό...

Στο μεταξύ, το αγγλικό μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ρόμπιν Λουντ έχει προσεγγίσει την Μπρίστολ Σίτι και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή. Η 4η στη βαθμολογία της Championship ασχολείται με τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, όμως σκοπεύει να πληρώσει μάξιμουμ 300.000 ευρώ. Επίσης, είναι βέβαιο ότι ο Λουντ θα προταθεί και σε άλλες ομάδες στην κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η θέληση του 24χρονου μέσου. Ο Λουντ έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει ποδόσφαιρο στην Αγγλία και δεν συγκινείται με την προοπτική του Βελγίου. Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον δώσει στη Σταντάρ, προκειμένου να εισπράξει περισσότερα, όμως υπό το βάρος της οικονομικής αδυναμίας, η τελική απόφαση ανήκει στον παίκτη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΧΟΥΛΤ

Οι υπόγειες διαδρομές του μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, επιβεβαιώθηκαν με αναφορές στον βελγικό Τύπο. Η Άντερλεχτ φέρεται να παρακολουθεί τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, όμως θα περιμένει γιατί έχει διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να τον πάρει ως ελεύθερο.

Η κατάληξη της υπόθεσης εξαρτάται καθαρά από τη διοίκηση του Τριφυλλιού και αν θα καταφέρει να πληρώσει τη δόση του Οκτωβρίου στο συμβόλαιο του Χουλτ, που αντιστοιχεί σε 125.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής, αλλά υπό την πίεση του ατζέντη του θα ενεργήσει αλλιώς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ