ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Όλα τελειώσαν εξαιτίας των οφειλών"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε την ευχή του ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα και άφησε να εννοηθεί ότι υπό άλλες συνθήκες θα είχε φέρει διαφορετικά αποτελέσματα την προηγούμενη σεζόν.

Στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός, απέδωσε τα αρνητικά αποτελέσματα του ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta Dello Sport" και ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην πρώην ομάδα του.

Σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και συμμετείχε στους ομίλους του Europa League, αλλά η ασυνέπεια στις πληρωμές προκάλεσε αναταραχή και ανέκοψε τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η αναφορά του Στραματσόνι:

"Με στενοχωρεί πάρα πολύ ότι ένας τόσο επιτυχημένος σύλλογος σε παγκόσμιο επίπεδο, περνάει μία τέτοια περίοδο όπου είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, είναι εκτός Ευρώπης και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει.

Γνωρίζω καλά τις οικονομικές διαστάσεις της κρίσης του επειδή όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή ακριβώς έναν χρόνο πριν, αφού είχαμε βρεθεί στην κορυφή και επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και όλα τελείωσαν εξαιτίας της έναρξης αυτών των προβλημάτων.

Ούτε οι πωλήσεις των εξαιρετικών Ζέκα και Μπεργκ δεν στάθηκαν αρκετές. Παραμένω δεμένος με πολλά άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο τέλος αυτής της σεζόν όλα να διευθετηθούν προς το καλύτερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ