ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Μια μεγάλη ομάδα τελειώνει τα ματς και δεν αγχώνεται"

Στραματσόνι: "Μια μεγάλη ομάδα τελειώνει τα ματς και δεν αγχώνεται"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα υποστήριξε πως οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο επί παρουσίας του.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του και μετά το τέλος της αναμέτρησης από την μια ήταν εκνευρισμένος για το γεγονός ότι οι πράσινοι έχασαν τη συγκέντρωση τους μετά τα πρώτα 25λεπτά αλλά από την άλλη πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός είπε:

"Ήμουν εκνευρισμένος στο ημίχρονο, γιατί στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν καλοί αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας... Η ομάδα είχε καλή αντίδραση στην επανάληψη και ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε στο δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε...".

Για το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε:
"Είναι φυσιολογικό ότι ακόμα είμαι καινούριος και προσπαθώ να περάσω τις ιδέες μου, αλλά είναι θετικό ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται. Είναι θετικό που οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς και που βγαίνει η δουλειά που κάνουμε με τους σχηματισμούς".

Για τη βελτίωση του Εσιέν:
"Προτιμώ να μιλήσω για την ομάδα και όχι για τον Εσιέν. Η νίκη είναι όλης της ομάδας και όχι ενός παίκτη... Ξέρω ότι έχω καλούς παίκτες και ο Εσιέν είναι καλός, αλλά είναι μια πραγματική ομάδα και μιλάω για το σύνολο".

Για τα γκολ στα τελευταία λεπτά:
"Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα γιατί πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να καθαρίζουμε. Δώσαμε δικαιώματα στον Αστέρα και είχε και το δοκάρι και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Μια μεγάλη ομάδα τελειώνει το ματς και δεν περνάει στιγμές άγχους στο τέλος...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ