ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι"

Στραματσόνι: "Κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τη λειτουργία της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά στάθηκε στα λάθη της άμυνας των πράσινων και την δουλειά που πρέπει να γίνει.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από τα Γιάννινα και αυτό πρέπει να κρατήσουν στο τριφύλλι με τον Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα να κάνει λόγο για το καλύτερο εκτός έδρας ματς με τον ίδιο στον πάγκο. Φυσικά σχολίασε και το γκολ που δέχτηκε το τριφύλλι χαρακτηρίζοντας το απίστευτο και λέγοντας ότι πρέπει να γίνει πολύ δουλειά στον ανασταλτικό τομέα.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV":

"Κατά τη γνώμη μου ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας με μένα στον πάγκο. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε όμως πολύ στην άμυνα γιατί φάγαμε ένα απίστευτο γκολ αλλά ας κρατήσουμε τα θετικά που είναι η νίκη και το γρήγορο γκολ που βάλαμε".

Είδαμε τον Ζέκα να παίζει ως αμυντικό χαφ και τον Εσιέν ως οκτάρι, ήταν αυτό ένα τρικ, όπως επίσης και το γεγονός ότι αφήσατε τον Πέτριτς όταν κερδίσατε κόρνερ;
"Πρώτα απ' όλα η μεσαία γραμμή έπαιξε πολύ καλά. Όσο για αυτό που είπατε ήταν κάτι που το δοκιμάσαμε στην προπόνηση, αλλά όχι στα παιχνίδια και βγήκε καλά. Είμαι χαρούμενος καθώς την ώρα που ο Μπεργκ ήταν εκτός είχαμε μια ακόμα καλή λύση. Δουλεύει σκληρά και μου αρέσει να έχω δυο παίκτες σε κάθε θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ