ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Για το σύνολο, όχι για το άτομο"

Στραματσόνι: "Για το σύνολο, όχι για το άτομο"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και περιέγραψε τους όρους λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που θα ισχύσουν με εκείνον επικεφαλής.

Τη λειτουργία που θα διέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού όσο εκείνος θα κατέχει την τεχνική ηγεσία, περιέγραψε ο Αντρέα Στραματσόνι, στη σύσκεψη που συγκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Ιταλός προπονητής και οι συμπατριώτες συνεργάτες του συστήθηκαν στα στελέχη της ομάδας και πληροφορήθηκαν το όνομα και το ρόλο του κάθε εμπλεκόμενου στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Στραματσόνι ήταν ευγενικός και εγκάρδιος με όλους, εκφράζοντας τη χαρά του για τη γνωριμία τους και ευχήθηκε να έχουν καλή σχέση, που θα αποδειχθεί επωφελής για τον Παναθηναϊκό. Εντύπωση προκάλεσε το ότι ο Στραματσόνι ήταν ενήμερος για τον Δημήτρη Σαραβάκο και τα όσα έχει προσφέρει με το τριφύλλι στο στήθος. Γενικότερα, ο 39χρονος ήταν διαβασμένος για τα τεκταινόμενα της φετινής σεζόν.

Έπειτα, μίλησε ενώπιον όλων και έθεσε το περίγραμμα που θα ισχύσει εφεξής. “ Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί και έχετε την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Όπως έχετε μάθει, θα συνεργαστούμε μαζί από εδώ και στο εξής και ήθελα να σας γνωρίσω. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Να είμαστε μία γροθιά. Θέλω να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για να ωφελήσουμε τον Παναθηναϊκό” ανέφερε αρχικά.

Κατόπιν, ανέδειξε την επικοινωνία και το συντονισμό ως τις προτεραιότητες του : “Η προτεραιότητα μου είναι να έχουμε άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να έχουμε καλό συντονισμό και ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Θα πούμε περισσότερα για αυτό στις επόμενες μέρες”.

Επιπροσθέτως, ο Στραματσόνι επεσήμανε ότι επί καθημερινής βάσης, πριν την έναρξη της προπόνησης, θα ζητά ενημέρωση από τους υπεύθυνους κάθε τομέα για τυχόν προβλήματα ή ελλείψεις, προκειμένου όλα να επιλύονται εγκαίρως.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ