ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι θυμωμένος"

Στραματσόνι: "Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι θυμωμένος"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βέροια, βλέπει τον Παναθηναϊκό να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι ενώ τόνισε ότι μαθαίνει και ο ίδιος τη Super League.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο και ο Ιταλός τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βέροια.

Ο 39χρονος προπονητής τόνισε ότι οι πράσινοι πήραν μια σημαντική νίκη, στάθηκε στη βελτίωση που βλέπει στην ομάδα του ενώ υποστήριξε ότι και ο ίδιος μαθαίνει πλέον τη Super League και πως για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι θυμωμένος.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει ατομικά για παίκτη του και υποστήριξε ότι η άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Χαρακτηριστικά υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

"Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη με δύναμη και πάθος. Μας βοηθάει σίγουρα στην αυτοπεποίθηση μας, δεν αφήσαμε την Βέροια να επιβάλλει το ρυθμό της και αυτό ήταν που μου άρεσε.

Ξέρουμε ότι έχουμε να διανύσουμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Ήδη θεωρώ ότι παρουσιάζουμε κάποια βελτίωση από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να κάνει ευκαιρίες και παρουσιάσαμε γενικότερα μια πολύ καλή συνοχή ως ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

"Είναι μια καλή νίκη για τους παίκτες και για την ομάδα. Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου. Και για να πάρεις εκτός έδρας αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι θυμωμένος. Μαθαίνω πλέον τη Super League. Υπάρχουν δύσκολες έδρες και πρέπει να βγάζεις θυμό για να περάσεις νικηφόρα. Το κάναμε με επιτυχία για 90 λεπτά και φτάσαμε στη νίκη".

"Δεν θέλω μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Είναι αλήθεια όμως πως κάναμε πολύ καλή αμυντικά δουλειά. Η άμυνα γίνεται από όλη την ομάδα. Ξεκινά από τον Πέτριτς και τον Καρέλη και καταλήγει στον Σάντσεθ, τον Τελάντερ και τους υπόλοιπους αμυντικούς μας. Θεωρώ πως βάλαμε το πρώτο τούβλο στον τοίχο. Γι’ αυτό είναι μια σημαντική νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ