ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ελπίζω να μην σας ξαναδώ σύντομα!"

Στραματσόνι: "Ελπίζω να μην σας ξαναδώ σύντομα!"
INTIME SPORTS

Ο τηλεοπτικός σταθμός Fox Sports αποχαιρέτησε τον Αντρέα Στραματσόνι κατά την αναχώρηση του από τη Ρώμη, και αυτός ευχήθηκε να...μην τους ξαναδεί σύντομα!

Στις αρχές Αυγούστου ο Αντρέα Στραματσόνι είχε συμφωνήσει με το τηλεοπτικό σταθμό Fox Sports και είχε αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή σε παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Φυσιολογικά, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού σημαίνει και τη διακοπή της συνεργασίας του με το κανάλι, όμως οι πρώην συνεργάτες του δεν τον ξέχασαν!

Κατά την αναχώρηση του από τη Ρώμη για την Αθήνα το πρωί της Τρίτης (10/11), ένα συνεργείο περίμενε τον Στραματσόνι στο αεροδρόμιο. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε να αργήσει τους ξαναδεί, γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η εργασία του θα έχει επιτυχία!

"Αφού ήμασταν τόσο τυχεροί και συναντηθήκαμε, θέλω να σας ευχαριστήσω επειδή αυτές τις 90 ημέρες που δουλέψαμε μαζί, με βοηθήσατε να έχω ένα προφίλ που ξεπέρασε τα ιταλικά σύνορα. Ελπίζω να μην σας δω σύντομα (σ.σ. γέλια)! Σας ευχαριστώ!" ήταν τα λόγια του Στραματσόνι .

Το "τιτίβισμα" του Fox Sports για τον Αντρέα Στραματσόνι:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ