ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Δεν ήμασταν μία ώριμη ομάδα"

Στραματσόνι: "Δεν ήμασταν μία ώριμη ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στον εφησυχασμό μετά το 2-0 και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του για να βελτιωθεί.

Εσφαλμένη νοοτροπία διέκρινε ο Αντρέα Στραματσόνι στη διαχείριση του ματς μετά το 2-0 και το επεσήμανε στις δηλώσεις του. Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε ότι η ομάδα του πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να αποκτήσει ωριμότητα, εν όψει των ντέρμπι και των play off.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία και τον τρόπο που ήρθε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, που δεν νικήσαμε το ματς αυτό, κατά τη γνώμη μου αυτά τα ματς μία ώριμη ομάδα πρέπει να τα σκοτώνει. Μετά το 2-0 πιθανώς σκεφτήκαμε ότι τελειώσαμε το ματς και σε αυτά τα δέκα λεπτά καταστρέψαμε ό,τι είχαμε δημιουργήσει στο προηγούμενο διάστημα».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Δεν ήμασταν μία ώριμη ομάδα σήμερα. Ειδικά στο δεύτερο γκολ κάναμε μεγάλο λάθος γιατί με το σκορ στο 2-1 δεν επιτρέπεται να υπάρχει αφύλαχτος ένας παίκτης μέσα στην περιοχή μας. Κάναμε δώρο και εμείς δεν παίρνουμε τέτοια δώρα απ΄ τους αντιπάλους μας. Μετά το 2-2 προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά υπήρχαν πέντε αμυντικοί στην άμυνά τους και είχαμε δυσκολίες να δημιουργήσουμε φάσεις στα τελευταία 25 μέτρα.

Για τον Βιγιαφάνιες που έμεινε στον πάγκο: «Αρχίζω να δημιουργώ μία φιλοσοφία που εξαρτάται από την απόδοση στις προπονήσεις, προτίμησα να χρησιμοποιήσω τους Καλτσά και Βλαχοδήμο στα άκρα. Υπάρχουν παίκτες που επιστρέφουν τώρα από τραυματισμούς και βλέπουμε από τις προπονήσεις και κρίνουμε».

Για την απόδοση της μεσαίας γραμμής: «Στο ξεκίνημα πήγαμε καλά στη μεσαία γραμμή και θέλαμε να πιέσουμε πολύ τους τρεις της άμυνας του ΠΑΟΚ και ασφαλώς όταν έχεις σωστό πρέσινγκ τότε τα κεντρικά χαφ καλύπτουν εκεί και έτσι φαινόταν σαν να έχουν αργές αντιδράσεις. Σίγουρα είχαν περισσότερη δουλειά στο να καλύψουν και τα άκρα».

Για τη σταθερότητα που λείπει από την ομάδα: «Δεν μου αρέσουν τα σκαμπανεβάσματα ακόμα και μέσα στη διάρκεια του αγώνα. Για παράδειγμα σήμερα είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μετά το 2-0 όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει, δεν γίνεται να παίζεις και να τα χαλάς όλα για δέκα λεπτά. Δεχτήκαμε ένα γκολ από πολύ μακριά και ξαφνικά επηρεαστήκαμε. Η μεγάλη εικόνα είναι να έχουμε σταθερότητα και συνέπεια σε αυτό που κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα ντέρμπι που έρχονται: «Θέλουμε και πρέπει να δημιουργήσουμε σωστή νοοτροπία και να την έχουμε σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως αν παίζουμε με μικρές ή μεγάλες ομάδες. Ηταν το πρώτο μεγάλο ματς με μένα στον πάγκο και για μας είναι σημαντικά αυτά τα ματς για να χτίσουμε τη σωστή νοοτροπία και απόψε χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για να το πράξουμε. Και είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι για αυτό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ