ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Αν κάποιος δεν έχει κίνητρο ας σταματήσει το ποδόσφαιρο"

Στραματσόνι: "Αν κάποιος δεν έχει κίνητρο ας σταματήσει το ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη επί του Άγιαξ για αρκετούς λόγους και τόνισε πως οι παίκτες του έχουν κίνητρο για να τα δώσουν όλα για την ιστορία του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League αλλά οι πράσινοι θα αγωνιστούν την Πέμπτη κόντρα στον Άγιαξ για τη νίκη που θα επαναφέρει τους παίκτες του τριφυλλιού στα θετικά αποτελέσματα και θα δώσει χαρά στους 3.000 και πλέον φίλους τους που θα βρεθούν στην εξέδρα απ΄όλα τα μέρη της γης.

Ο Παναθηναϊκός μαθηματικά έχει κάποιες πιθανότητες αλλά να μην κρυβόμαστε το βάρος έχει πέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με 3.000 οπαδούς στην εξέδρα μήπως πρέπει το μυαλό σας να είναι στο παιχνίδι με τον Άγιαξ και όχι στο ματς με τον Πανιώνιο;
"Πρώτα απ' όλα ξέρουμε αρκετά καλά ότι αύριο θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από δυο ήττες και δεν με νοιάζει αν είναι ο Άγιαξ ο αντίπαλος μας, εμείς θέλουμε να αντιδράσουμε. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να υποσχεθούμε στους οπαδούς μας ότι θα κερδίσουμε αλλά ότι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Επίσης είναι σημαντικό να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας που θα έρθουν απ' όλα τα μέρη του κόσμου. Φυσικά γνωρίζω ότι ο Άγιαξ εκπροσωπεί μια ιστορική ομάδα για τον Παναθηναϊκό και ότι έχουμε γράψει ιστορία εδώ".

Κατά πόσον αυτό που είπατε ότι ο Παναθηναϊκός έχει γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του εδώ έχει περάσει και στους παίκτες σας;
"Μέχρι στιγμής στα άλλα τρία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν άτυχοι εκτός από το τελευταίο παιχνίδι με την Σταντάρ που δεν το προσεγγίσαμε σωστά. Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο, κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, να μην έχεις κίνητρο είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις. Όλοι θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους. Εάν κάποιος αύριο δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο".

Κουτρουμπής: "Μπορούμε να κερδίσουμε αν παίξουμε όπως σε Βέλγιο, Βίγκο"

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουτρουμπής που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού υποστήριξε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Σίγουρα ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια ομάδα που είναι πρώτη στον όμιλο αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα παιχνίδια με την Θέλτα και την Σταντάρ μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που είναι η νίκη".

Ο Παναθηναϊκός έχει λίγες ελπίδες θα έχετε το μυαλό σας στον Πανιώνιο;
"Όχι δε νομίζω να συμβεί αυτό, θέλουμε τη νίκη γιατί όπως ξέρετε έχουμε και καιρό να κερδίσουμε στην Ευρώπη και είναι σημαντικό και αυτό για εμάς. Και μια νίκη κόντρα στον Άγιαξ που είναι πρωτοπόρος θα μας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και για το παιχνίδι με την Θέλτα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ