ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος να δηλωθεί ο Τσάβες στα play offs

Argentina's Boca Juniors' Andres Eliseo Chavez celebrates after scoring against Paraguay's Cerro Porteno at a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Nov. 6. 2014. (AP Photo/Jorge Saenz)
Argentina's Boca Juniors' Andres Eliseo Chavez celebrates after scoring against Paraguay's Cerro Porteno at a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Nov. 6. 2014. (AP Photo/Jorge Saenz) AP

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τελειώσουν τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες πριν τη λήξη της προθεσμίας για τη λίστα της UEFA. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στο περιθώριο του ενθουσιασμού για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τελειώσουν με τα διαδικαστικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (16/8). Διότι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μία αντικατάσταση ή προσθήκη που επιτρέπει η UEFA για τη λίστα των δύο παιχνιδιών με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ματς.

Ασφαλώς, εφόσον η διοίκηση του Τριφυλλιού προλάβει την προθεσμία, ο Τσάβες δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την Πέμπτη (17/8). Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς του Μπιλμπάο στις 24 Αυγούστου, όταν και ενδεχομένως θα κληθεί να δώσει λύσεις.

Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού συμμετείχε στην προετοιμασία της Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό που θα χρειαστεί είναι μία περίοδος προσαρμογής στη φιλοσοφία του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς και στις συνθήκες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μία πίστωση χρόνου που ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι θα είναι μικρή, διότι πιστεύει ότι θα ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις.

Ο Τσάβες έχει ενημερωθεί για την προοπτική να χρησιμοποιηθεί στο “Σαν Μαμές” και εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει. Άλλωστε η προοπτική να παίξει στους ομίλους του Europa League είναι ισχυρό κίνητρο, όπως δήλωσε στο ESPN μετά την αποδοχή της πρότασης του Παναθηναϊκού...

Photo credits: AP Photo/Jorge Saenz

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ