ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στοπ στο σερί του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Στοπ στο σερί του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
Μπεργκ Καλλονή INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ είχε αγωνιστεί έως τώρα και στα δέκα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά ο τραυματισμός του με την Εθνική Σουηδίας και η απουσία του από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα βάλει τέρμα στο σερί.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν έως σήμερα σε όλα τα παιχνίδια που είχαν δώσει οι πράσινοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο λόγος για τους Ζέκα, Ταυλαρίδη, Καρέλη και Μπεργκ. Μόνο που το σερί του Σουηδού στράικερ θα σταματήσει πλέον καθώς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Σουηδίας με το Λίχτενσταϊν θα χάσει την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού, μαζί με τον Καρέλη έως τώρα, είχε παίξει και στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στα έξι ματς για την Super League έχοντας αγωνιστεί ως βασικός στις εννιά από τις δέκα αναμετρήσεις (έμεινε στον πάγκο μόνο στο εκτός έδρας ματς με την Γκαμπάλα), και ήταν τρίτος σε αγωνιστικά λεπτά (842') πίσω από τον Ζέκα (900') και τον Ταυλαρίδη (874') και μπροστά από τον Καρέλη (708'). Οι τρεις τους μάλιστα είναι αυτοί που θα συνεχίσουν για το απόλυτο από εδώ και στο εξής.

Αναμένεται στην Αθήνα

Ο Μπεργκ μάλιστα αναμένεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα στην διάρκεια της Πέμπτης καθώς παρέμεινε στην πατρίδα του όπου κάνει κάποιες θεραπείες και δεν επέστρεψε μαζί με τους Ντουρμάζ και Όλσεν από την Τετάρτη. Ο Σουηδός είχε πάρει σχετική άδεια από τους πράσινους και παρέμεινε μερικές μέρες ακόμα στην Σουηδία.

Ο Καλτσάς έχει τον ρυθμό, ο Κλωναρίδης θα κάνει ντεμπούτο

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τον αγώνα της Δευτέρας (19/10) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να βρει ποιος εκ των Καλτσά ή Κλωναρίδη θα αντικαταστήσει τον Σουηδό, από τη στιγμή που και ο Πέτριτς έχει μείνει εξαιτίας προσωπικού προβλήματος μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Φαβορί είναι ο Καλτσάς και αυτό γιατί έχει ρυθμό έχοντας παίξει έως τώρα σε έξι ματς από τα δέκα που έχουν δώσει οι πράσινοι και έχοντας βρεθεί και στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού, για πρώτη φορά, στο ματς με την Ξάνθη που διεξήχθη ακριβώς πριν τη διακοπή. Το μόνο κακό για τον επιθετικό των πράσινων είναι πως ακόμα δεν έχει σκοράρει για να ανέβει και ψυχολογικά.

Σε αντίθεση ο Κλωναρίδης δεν έχει ρυθμό καθώς μετράει μόλις δυο ματς φέτος με το τριφύλλι στο στήθος και έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα στην Λεωφόρο. Ένα ματς που διεξήχθη πριν από ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου. Αν ο Αναστασίου επιλέξει τον Κλωναρίδη τότε αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσία τη φετινή σεζόν στην Super League. Το θετικό για τον "Κλώνα" είναι πως έχει το γκολ, περισσότερο ίσως απ' ότι ο Καλτσάς και αρκετές φορές στην διάρκεια της περσινής σεζόν είχε αποτελέσει δίδυμο με τον Καρέλη όταν έλειπε ο Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ