ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Άρη Λεμεσού ως δανεικός ο Γιαννακόπουλος

Στον Άρη Λεμεσού ως δανεικός ο Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε το Νίκο Γιαννακόπουλο δανεικό στην ομάδα του Άρη Λεμεσού με τον 24χρονο γκολκίπερ να υπογράφει για ένα χρόνο.

Στον Άρη Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γιαννακόπουλος με τον 24χρονο γκολκίπερ να παραχωρείται στην ομάδα της Κύπρου ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό για τον επόμενο χρόνο.

Ο νεαρός κίπερ ταξίδεψε στην Κύπρο και έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του με τον Άρη Λεμεσού και ενσωματώθηκε άμεσα στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από τον Παναθηναίκό που ανέφερε:

"Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Άρη Λεμεσού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο 23χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον κυπριακό σύλλογο".

Μένουν οι Εσιέν, Βέμερ, Ταυλαρίδης

Μετά και την αποχώρηση του Γιαννακόπουλου οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν ακόμα συμβόλαιο με το τριφύλλι είναι τρεις. Ο λόγος για τους Εσιέν, Βέμερ και Ταυλαρίδη. Ο πρώτος είναι σε συζητήσεις με τους πράσινους με τις δυο πλευρές να είναι κοντά σε λύση τη συμφωνία τους ενώ την ίδια ώρα ο Γκανέζος δεν προπονείται με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα οι Βέμερ και Ταυλαρίδης αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές και θέλουν να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από το τριφύλλι για αυτό και ακόμα δεν έχουν βρει τη "χρυσή τομή". Μάλιστα και οι δυο τους προπονούνται μόνοι τους στο "Γ. Καλαφάτης".

Nikos Giannakopoulos on loan for 1 year from Panathinaikos FC to Aris Limassol FC! Good luck Niko! #football #transfer #Panathinaikos #Athens #Aris #Limassol @nikosgiannakopoulos @segfootball

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tassos Papadopoulos (@tassos_papa) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ