ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο τελικό στάδιο η υπόθεση του Αντρέι Πανιουκόφ

Στο τελικό στάδιο η υπόθεση του Αντρέι Πανιουκόφ

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Αντρέι Πανιουκόφ, αλλά ακόμα η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν έχει απαντήσει για τη μεταγραφή.

Από την απάντηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θα κριθεί ο δανεισμός του Αντρέι Πανιουκόφ στον Παναθηναϊκό. Το "τριφύλλι" φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον 23χρονο στράικερ και εκκρεμεί η συναίνεση της ρωσικής ομάδας, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού έχει εξηγήσει στους Ρώσους παράγοντες την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και έχει ζητήσει την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των αποδοχών του Πανιουκόφ. Οι "πράσινοι" μπορούν να καλύψουν μέχρι 70-80.000 ευρώ από την αμοιβή του νεαρού επιθετικού.

Η λογική του Παναθηναϊκού στηρίζεται στο ότι η Ζενίτ δεν υπολογίζει τον Πανιουκόφ και τον έχει στη δεύτερη ομάδα. Επομένως θα εξοικονομήσει ένα μέρος των απολαβών του Ρώσου ποδοσφαιριστή, ενώ αυτός θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό.

Λογικά, στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, αφού ο Ουζουνίδης βιάζεται να έχει τον επιθετικό στη διάθεση. Εάν η Ζενίτ δεν απαντήσει σύντομα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα στραφεί σε άλλες λύσεις, εκτός και αν συμβεί κάτι που θα επηρεάσει την υλοποίηση του σχεδιασμού του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ