ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λουντ, Μολίνς, Δώνης και Ευαγγέλου μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου και ο Νταμπίζας ασχολείται με τις υποθέσεις τους. Διαβάστε για την κάθε περίπτωση.

Από τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έχει ελευθερία στη διαπραγμάτευση, αφού περιορίζεται από τις κυρώσεις που θα ισχύσουν για τις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν.

Κάθε ομάδα μπορεί να ανανεώσει μέχρι δύο συμβόλαια, αν πρόκειται για Έλληνες άνω των 23 ή για ξένους. Αντίθετα, μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία της με όσους γηγενείς κάτω των 23 ετών επιθυμεί. Επιπλέον, δεν μπορούν να αυξηθούν οι απολαβές ενός παίκτη.

Αυτή τη στιγμή, τέσσερις παίκτες μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου: οι Γκιγέρμο Μολίνς, Ρόμπιν Λουντ, Χρήστος Δώνης και Στέφανος Ευαγγέλου. Οι Δώνης και Ευαγγέλου κλίνουν προς την παραμονή, ο Λουντ είναι φευγάτος και ο Μολίνς το σκέφτεται...

Αρχικά, οι Χρήστος Δώνης και Στέφανος Ευαγγέλου έχουν συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό και στη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπογράψουν. Ο Δώνης θα "πάρει" τη μία από τις δύο ανανεώσεις, ενώ ο Ευαγγέλου εμπίπτει στην κατηγορία των κάτω των 23.

Με τον Ρόμπιν Λουντ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα... Ο Νταμπίζας δεν μπορεί να προσφέρει στον Φιλανδό την αύξηση που επιθυμεί, ενώ ο ποδοσφαιριστής διστάζει να αγωνιστεί ξανά σε καθεστώς Μνημονίου. Λογικά, ο Λουντ θα αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και δεν θα φορέσει πάλι τα πράσινα.

Η αποχώρηση του Λουντ αναμένεται να σημάνει την παραμονή του Γκιγέρμο Μολίνς. Είναι προφανές ότι ο Νταμπίζας δεν ξετρελένεται με τον Σουηδό επιθετικό, όμως έχει "δεμένα χέρια" και πρέπει να συμβιβαστεί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την ευχέρεια να αντικαταστήσει όποιον έμπειρο παίκτη φύγει και για αυτό, η δεύτερη ανανέωση θα χρησιμοποιηθεί για τον Μολίνς, μιας και δεν υπάρχει άλλος. Αρκεί και αυτός να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ