ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο Καμπέσας για τον Παναθηναϊκό

Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Ο 20χρονος εξτρέμ της Αταλάντα, Μπράιαν Καμπέσας, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν σοβαρά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι προσπάθειες του Μαρίνου Ουζουνίδη για την άμεση ενίσχυση του ρόστερ με τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό, συνεχίζονται. Ο Λουτσιάνο της Κορίνθιανς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος απασχολεί σοβαρά, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος εξτρέμ από τον Ισημερινό, Μπράιαν Καμπέσας της Αταλάντα, έχει επιλεγεί από τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Καμπέσας δεν προορίζεται για βασικός, αλλά ως μία πολύ καλή λύση για να αυξήσει τις επιλογές και την ποιότητα στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός και η Αταλάντα φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή και απομένει η συγκατάθεση του Καμπέσας. Ο 20χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Ιταλία από την πατρίδα του και θα ενημερωθεί για την προοπτική του Τριφυλλιού, ώστε να αποφασίσει μαζί με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας.

Η Αταλάντα απέκτησε τον Καμπέσας από την Ιντεπεντιέντε τον Αύγουστο του 2016 έναντι 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, ο Καμπέσας πέρυσι έκανε μόλις 2 συμμετοχές με 82 λεπτά… Οπότε, χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί και ο Παναθηναϊκός του παρέχει τη δυνατότητα.

Ο Καμπέσας έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1997 στην πόλη Κεβέντο του Εκουαδόρ, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 1,82μ.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ