Στο Περιστέρι ίσως το τελευταίο ματς του Χουλτ με τον ΠΑΟ!

Η σημερινή συνάντηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον δικηγόρο του Νίκλας Χουλτ επικύρωσε το τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών κι αν η πλευρά του Σουηδού καταθέσει προσφυγή στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, το σαββατιάτικο ματς στο Περιστέρι θα είναι το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα.

Μεγάλο χάσμα διαπιστώθηκε στη σημερινή συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον δικηγόρο των Νίκλας Χουλτ και Ράσμους Τελάντερ και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι διπλός.

Για τον Σουηδό αριστερό μπακ χαφ: να μην πληρωθεί το σύνολο της δόσης (Οκτωβρίου) των 125.000 ευρώ μέχρι την επόμενη Πέμπτη και από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου να έχει δικαίωμα καταγγελίας. Σ' αυτή την περίπτωση, σταματά και τις προπονήσεις και αποχωρεί από το Τριφύλλι: το σαββατιάτικο ματς εναντίον του Ατρόμητου θα είναι το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα. Εκτός κι αν ο Ουζουνίδης τον βάλει στο ματς  Κυπέλλου εναντίον τη Παναχαϊκής την προσεχή Τετάρτη...

Για τον Δανό στόπερ της Ζυρίχης: να μην λάβει μεγάλο ποσοστό από τις δύο οφειλόμενες δόσεις μέχρι την 30ή Νοεμβρίου και να προχωρήσει σε προσφυγή στη FIFA.

Προς τον δικηγόρο των δύο παικτών ξεκαθαρίστηκε ότι με τα έως τώρα δεδομένα, χρήματα για την καταβολή του συνόλου του "πράσινου" χρέους δεν υπάρχουν, ούτε... πρόκειται να υπάρξουν. Κάποιο μέρος τους θα δοθεί, αλλά... ουδείς γνωρίζει ποιο.

Οριστικό δεν είναι απολύτως τίποτα. Μπορεί σ' αυτές τις επτά μέρες που απομένουν μέχρι την 30ή Νοεμβρίου να συμβεί οτιδήποτε. Να βρεθεί μια χορηγία, να δώσει χρήματα ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος και να τα πάρει πίσω τον Ιανουάριο από τις πωλήσεις, να βρεθεί ένας από μηχανής Θεός. Όμως αυτή τη στιγμή τα δεδομένα για τις συγκεκριμένες υποθέσεις είναι αυτά.

Πίσω απ΄αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν άλλες, ανέκδοτες. Παικτών, προπονητών, μάνατζερς... Και όσο σίγουρο είναι πως ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δρομολογηθούν πωλήσεις τον Ιανουάριο, άλλο τόσο δεδομένο είναι πως περίπτωση - "λαχείο" σαν την υπόθεση Βλαχοδήμου - Μπενφίκα ώστε να εισρεύσει πριν από τον Ιανουάριο ρευστό στο ταμείο της ΠΑΕ, δεν υφίσταται.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24