ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μικροσκόπιο τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων

Στο μικροσκόπιο τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων
INTIME SPORTS

Οι Φύσσας και Βόκολος θα ενημερωθούν για την απόδοση προτεινόμενων ποδοσφαιριστών, ενώ ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Τα οικονομικά χειροτέρεψαν μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Europa League, ενώ οι πιθανότητες για μία μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, είναι λίγες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος θα χάσουν την ευκαιρία να τσεκάρουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και σε αυτή την αγωνιστική των Εθνικών ομάδων, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Έτσι και αλλιώς, ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί και τα ματς που λαμβάνουν χώρα, προσφέρονται για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Ακόμα και αν δεν μεταβούν στο εξωτερικό οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, μπορούν να ενημερωθούν από ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζονται.

Επίσης, στις τηλεοράσεις τους θα συντονιστούν ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις στο επόμενο πενθήμερο. Είναι λογικό να έχουν μία ανησυχία, αφού περιμένουν να επιστρέψουν υγιείς στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ