ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ματς Βέροια-Παναθηναϊκός θα εκτίσει ο Μπεργκ

Στο ματς Βέροια-Παναθηναϊκός θα εκτίσει ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού και στο τριφύλλι επέλεξαν να μην αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια.

Η κίτρινη κάρτα που έβγαλε από το τσεπάκι του το Σάββατο το βράδυ ο Κύζας και την αντίκρισε ο Μάρκους Μπεργκ ήταν η τέταρτη για τον Σουηδό επιθετικό τη φετινή σεζόν και στο τριφύλλι έπρεπε να αποφασίσουν σε ποια αναμέτρηση από τις επόμενες τέσσερις που ακολουθούν ο Σουηδός θα εκτίσει την ποινή του.

Το τριφύλλι αντιμετωπίζει διαδοχικά τους Ολυμπιακό, Ηρακλή (εκτός), Βέροια (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός) και οι πράσινοι επέλεξαν να χάσει την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Βέροια. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής στην Super League Ελλάδα, με την Βέροια εκτός έδρας που θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ