ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο γήπεδο η πώληση των εισιτηρίων

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα διατεθούν 400 εισιτήρια για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία. Υψηλή η ζήτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα μετακινηθούν οργανωμένα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, όμως έχουν το δικαίωμα να μεταβούν μεμονωμένα. Με βάση τα μέτρα ασφαλείας, οι φίλοι του Τριφυλλιού θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8, συνολικής χωρητικότητας 400 θέσεων.

Η γηπεδούχος ΠΑΕ θα μεριμνήσει ώστε να ανήμερα (21/8) του παιχνιδιού, να λειτουργήσει εκδοτήριο εξωτερικά της θύρας 4, από την οποία θα εισέλθουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Περαιτέρω, επειδή θεωρείται βέβαιο ότι η ζήτηση είναι μεγάλη και θα προμηθευτούν εισιτήρια και σε άλλες θύρες, η οδηγία της Αστυνομίας είναι να μην φορούν διακριτικά.

Πάντως, ήδη αρκετοί οπαδοί επικοινωνούν με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και ζητούν πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Τριφυλλιού θα παραλάβουν μόνο τις προσκλήσεις που δικαιούνται και τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου και όχι με άλλο τρόπο, όπως το διαδίκτυο.

Στο μεταξύ, αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Τα μέλη της Συμμαχίας σπεύδουν να αγοράσουν τα εισιτήρια, αφού μέχρι την Κυριακή (22/10) έχουν προτεραιότητα και οι περισσότεροι εξασφαλίζουν θέσεις για τους γνωστούς τους. Από τη Δευτέρα (23/10), θα ανοίξει η προπώληση για όλους με όση διαθεσιμότητα έχει απομείνει και αναμένεται το sold out...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ