ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Σούστερ

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Σούστερ

Τον Μπερντ Σούστερ υποδέχτηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σε ένα ευχάριστο απρόοπτο! Νίκη με 9-0 επί του ΑΟΝ Αργυργούπολης στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Μία επίσκεψη εκτός προγράμματος δέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης"! Ο Μπερντ Σούστερ, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, μετέβη στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί.

Όχι, η παρουσία του δεν είχε σχέση με τα σενάρια αντικατάστασης του Γιάννη Αναστασίου, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες! Απλώς, κατά την επιστροφή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να πάρει την πτήση της επιστροφής για τη Γερμανία, είχε κενό τριών ωρών και το αξιοποίησε κάνοντας γνωριμίες.

Τον Σούστερ και τους μάνατζερ του, υποδέχτηκαν ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, οι οποίοι τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις. Ο Γερμανός συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του για διάφορα θέματα, γενικότερου ενδιαφέροντος και στη συνέχεια, αποχώρησε.

Έπαιξαν οι Σάντσεθ, Λουντ, Κλωναρίδης

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", διεξήχθη φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ομάδα που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία ΕΠΣΑ.

Το ματς έληξε με 9-0, με τους Βασίλη Αγγελόπουλο, Λάμπρου και Νιούμαν να πετυχαίνουν από δυο γκολ και τους Μέντες, Λουντ και Κλωναρίδη από ένα.

Για τον Παναθηναϊκό πήραν μέρος οι Αναγνωστόπουλος, Τζανουλίνος, Σάντσεθ (46’ Στάικος), Ευαγγέλου, Χουχούμης (46’ Μαυρομμάτης), Μέντες, Λουντ, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Κλωναρίδης (46‘ Νιούμαν), Λάμπρου.

Εξυπακούεται πως η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου δεν προσφέρεται για την εξαγωγή συμπερασμάτων και απλώς το φιλικό αποσκοπούσε στο να δοθεί αγωνιστικός χρόνος σε όσους δεν παίζουν στο πρωτάθλημα.

Όσοι δεν συμμετείχαν, έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας, πάσες και τακτική. Οι Πέτριτς και Νίνης έκαναν σε κανονικούς ρυθμούς και υπολογίζονται για τα Πηγάδια, ενώ οι Σάντσεθ και Λουντ εξακολουθούν να παραμένουν αμφίβολοι και περισσότερα θα φανούν στο επόμενο διήμερο. Οι Εσιέν και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Βέμερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ