Στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση Μπενφίκα και Βλαχοδήμος

Την Τρίτη το πρωί, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Champions League, η Μπενφίκα θα προπονηθεί στο "Γ. Καλαφάτης" με τον Βλαχοδήμο να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί θα προπονηθεί την Τρίτη το πρωί, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Champions League, η Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι ήθελαν να κάνουν ένα χαλάρωμα την ημέρα του αγώνα και ήρθαν σε επαφή με τον Παναθηναϊκό για να τους παραχωρήσει το αθλητικό τους κέντρο.

Έτσι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα επιστρέψει και πάλι σε γνώριμα λημέρια καθώς μέχρι και τον περασμένο Μάιο έκανε προπόνηση καθημερινά στο "Γ. Καλαφάτης".

Δεν θα έχει την ευκαιρία να δει όλους τους πρώην συμπαίκτες του όμως καθώς αρκετοί θα λείπουν και θα βρίσκονται στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.