ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο φως η "μαύρη τρύπα" του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός, σημαία

Στο φως η "μαύρη τρύπα" του Παναθηναϊκού

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να γνωστοποιήσει με στοιχεία το ύψος του χρέους και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού, ικανοποιώντας τη Θύρα 13 και την πλειονότητα των οπαδών.

Να αποδεχτούν το αίτημα της Θύρας 13 και να δημοσιοποιήσουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Παρασκευής (6/10). Επρόκειτο για μία απαίτηση της πλειονότητας των οπαδών του Τριφυλλιού, ώστε να ενημερωθούν με συγκεκριμένα νούμερα για τις οφειλές και συνολικά για τη "μαύρη τρύπα" της ΠΑΕ.

Πλέον, αναμένεται στις επόμενες ημέρες να αποσαφηνιστεί πώς θα γίνει η επίσημη ενημέρωση στους φίλους του Συλλόγου. Αλλά το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά θα δοθεί στη δημοσιότητα το ακριβές χρέος της ΠΑΕ, το ποσό που χρειάζεται για να βγει η σεζόν και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Επιπρόσθετα, τα μέλη του ΔΣ επικύρωσαν την απόφαση για παραμονή στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αφού κρίθηκε ασύμφορη η μετακόμιση στο «Σπύρος Λούης» για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ήταν μία διαπίστωση μετά την εξέταση των παραμέτρων και τις απαιτήσεις που προέβαλε η διοίκηση του ΟΑΚΑ στις επαφές με τα «πράσινα» στελέχη.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24