ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις 6 Ιουλίου θα προκηρυχτεί ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Η ημερομηνία που ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα χρειαστεί να δείξει τα λεφτά του και να πάρει τον Παναθηναϊκό, μπήκε στο ημερολόγιο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ στη σημερινή (14/6) συνεδρίαση συγκάλεσε Γενική Συνέλευση για τις 6 Ιουλίου και θα προκηρύξει Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, μένει να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, ώστε να διαπιστωθεί πως θα πάρει μέρος ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Το ακριβές ποσό θα προσδιοριστεί την ημέρα της ΓΣ, κατόπιν πρότασης του μεγαλομετόχου.

Η τρέχουσα ΑΜΚ έκλεισε και τυπικά, αφού το ΔΣ πιστοποίησε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβαλε 1.858.000 ευρώ από τα 5 εκατομμύρια του συνολικού ποσού της.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σωπήλης, τα μέλη Γιάννης Παναγιωτίδης, Χρήστος Πλιάτσικας και Παντελής Αναστασόπουλος, και ο Παναγιώτης Μπόμης εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A. Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ

Β.Ε κλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου

Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποίηθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνηστο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ."

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ