ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Είμαι ερωτευμένος με τον Παναθηναϊκό"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
Στιλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη επιλογή της καριέρας του και τόνισε ότι δέθηκε με τον σύλλογο.

Ο Λουκ Στιλ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που πάντα έχουν κάτι να πουν. Παρότι ξένος, ο Άγγλος γκολκίπερ δέθηκε με τον Παναθηναϊκό και δεν διστάζει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, ακόμα και το καλοκαίρι που αποχώρησε.

Ο Στιλ μίλησε στην ιστοσελίδα «trlkershaw.com» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την παραμονή του στην Αθήνα. Ο 31χρονος τερματοφύλακας παραδέχτηκε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή στην καριέρα του:

"Είναι το καλύτερο που έκανε ποτέ στην καριέρα μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα ερωτευτεί τον Παναθηναϊκό. Μόλις βρεθεί εκεί, γίνεται η όλη η ζωή σου. Πραγματικά με άγγιξε η εμπειρία. Είναι δύσκολο για κάποιον να καταλάβει τι εννοώ, πρέπει να το ζήσει για να αντιληφθεί τα συναισθήματα που σου προκαλεί μία ομάδα που δένεσαι μαζί της. Απόλαυσα ότι ήμουν κομμάτι του Παναθηναϊκού και δεν θα το ξεχάσω".

Μέσω του Παναθηναϊκού ο Στιλ έπαιξε στο Europa League, μία κατάσταση που δεν φανταζόταν ότι θα βιώσει. Ο Στιλ τόνισε:

"Ήταν ένα από τα πιο αγχωτικά παιχνίδια που έχω παίξει. Ήμουν νέος στην ομάδα, δεν γνωριζόμουν καλά με τους παίκτες. Ακούγεται χαζό, αλλά δεν ήμουν βέβαιος εάν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Europa League. Είχα προσαρμοστεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο. Η απόδοση μου, μου έδωσε την αυτοπεποίθηση για να πιστέψω στον εαυτό μου. Ήταν μία σημαντική στιγμή για την καριέρα και ξέρω ότι αποδείχτηκα άξιος για να πάρω την ευκαιρία".

Επίσης, σχολίασε ξανά τις επισκέψεις των οργανωμένων οπαδών στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για τις οποίες μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

"Εκατό σκληροί τύποι εμφανίστηκαν στο προπονητικό μας, με τα μηχανάκια τους και παρότι φαίνονταν για άτομα που δεν ήθελες να μπλέξεις μαζί τους, την πρώτη φορά που συνέβη, εμπνεύστηκα πολύ. Σου μιλάνε οι οπαδοί που έρχονται κάθε βδομάδα στο γήπεδο και καταλαβαίνεις τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός. Σου λένε τα δικά τους και σου μεταφέρουν το πάθος τους, γιατί ζουν για αυτό. Δεν υπάρχουν ποτέ κάμερες και δεν θα δεις κανένα στιγμιότυπο. Είναι ιδιωτική στιγμή. Είναι το είδος της εμπειρίας που δεν θα ζήσεις ποτέ στην Αγγλία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ