ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στήριξη και απαίτηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την ομάδα στο ξενοδοχείο και ζήτησαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ τόνισαν ότι δεν θα αφήσουν το "τριφύλλι" μόνο του.

Μπορεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παρουσιάζει μικρό ενδιαφέρον, όμως οι ντόπιοι φίλοι του "τριφυλλιού" έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξη τους. Η αποστολή αφίχθη στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει στη Λίμνη Πλαστήρα λίγο μετά τις 21:00 και την υποδέχτηκαν περίπου 100 άτομα.

Οι οπαδοί αποθέωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες και τους τόνωσαν το ηθικό με το σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε, Παναθηναϊκέ". Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων λατρείας βρέθηκαν ο Εβρίτης προπονητής και οι Μολίνς και Χουλτ, μιας και οι περισσότεροι βασικοί έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Φυσικά, το επικείμενο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων είχε την τιμητική του. Το σύνθημα "γαμ… τον π… τον Ολυμπιακό" ακούστηκε αρκετές φορές, ενώ οι οπαδοί ζήτησαν κατ’ ιδίαν από τους παίκτες να δώσουν ότι έχουν για να πανηγυρίσουν τη νίκη του Σάββατο.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" έμειναν για αρκετή ώρα στο ξενοδοχείο και συζήτησαν με τον Ουζουνίδη, για την κατάσταση στο ιδιοκτησιακό και στο οικονομικό της ΠΑΕ. Όπως του τόνισαν, ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα, αρκεί να βλέπει προσπάθεια και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μην την αφήσει να καταρρεύσει.

Στο μεταξύ, αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι Κυπέλλου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Η Αναγέννηση έχει διαθέσει τη θύρα του πετάλου για τους "πράσινους" υποστηρικτές και η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ