ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην τελική ευθεία του Λουτσιάνο με τον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία του Λουτσιάνο με τον Παναθηναϊκό

Η μεταγραφή του Λουτσιάνο είναι στην τελική ευθεία, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο τριών ετών και μένει να δώσει οριστικά τα χέρια ο Παναθηναϊκός με την Κορίνθιανς, όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής (AUDIO)

Μια ακόμη μεταγραφή έχει στα σκαριά ο Παναθηναϊκός και φαίνεται πως είναι δρομολογημένη και πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3, ο Λουτσιάνο της Κορίνθιανς είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι", αποτελώντας το τρίτο απόκτημα μετά τους Άλτμαν και Κολοβέτσιο.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει προφορικά ύστερα από συζητήσεις τα ξημερώματα της Κυριακής με τον παίκτη για συμβόλαιο τριών και ετών και απομένει να δώσουν τα χέρια οριστικά και οι δυο ομάδες, κάτι που αναμένεται να συμβεί και ίσως μέχρι το βράδυ να έχουμε οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση με τον Βραζιλιάνο περιφερειακό επιθετικό. Δεν αποκλείεται μέχρι και την Τρίτη να βρίσκεται στην Αθήνα.

Το πλήρες όνομα του είναι Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες και τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στη Λεγανές με τη μορφή δανεισμού. Μέτρησε 27 συμμετοχές με 1.252 λεπτά, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ. Δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και είναι διεθνής με τη Βραζιλία Κ23, έχοντας 6 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ