ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην προπόνηση της Κορίνθιανς ο Λουτσιάνο

Στην προπόνηση της Κορίνθιανς ο Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο δεν αναχώρησε για την Αθήνα και έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Κορίνθιανς, ενώ η διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό για την επίτευξη συμφωνίας συνεχίζεται.

Παράταση παίρνει η έλευση του Λουτσιάνο στην Αθήνα, αφού τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τρίτης (11/7) ήταν στο Σάο Πάολο. Ο 24χρονος επιθετικός εμφανίστηκε στην προπόνηση της Κορίνθιανς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή, ενώ παρακολούθησε για λίγο τους συμπαίκτες του.

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση... Ο Λουτσιάνο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Φάμπιο Καρίγιε, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ ο ποδοσφαιριστής περιμένει τη μεταγραφή του και για όσο χρόνο θα χρειαστεί, θα γυμνάζεται ατομικά σε καθημερινή βάση.

Ο γενικός αρχηγός της Κορίνθιανς, Αλεσάντρο Νούνιες, ενημέρωσε τους ρεπόρτερ της ομάδας για την πρόταση του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι απομένει η ρύθμιση μερικών εκκρεμοτήτων για την επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κορίνθιανς θεωρεί αρκετά τα 400.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός δέχεται να της αφήσει το 25% σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Ωστόσο, υπάρχει μία διαφωνία για τις δόσεις που θα αποπληρωθεί το ποσό, αλλά δεν κρίνεται ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή.

Αυτό που φαίνεται να απομακρύνεται ως ενδεχόμενο, είναι να μεταβεί ο Λουτσιάνο στο Τέχελεν της Ολλανδίας, για να ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Πλέον, ο χρονικός ορίζοντας της ένταξης του στο Τριφύλλι μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα στην πρωτεύουσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ