ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην πόρτα εξόδου του Παναθηναϊκού ο Λέτο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχει ένας ανασταλτικός παράγοντας που τον εμποδίζει και δεν είναι το οικονομικό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μία από τις εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος αμέσως μετά τη λήξη των play offs, αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και πρακτικά, έχει ήδη το δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Ωστόσο, ο "Σέμπα" στις δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες τόνισε ότι επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λέτο επισήμανε δημοσίως ότι κανένας από την ΠΑΕ δεν έχει μιλήσει μαζί του, παρότι σε πρόσφατη "διαρροή" της διοίκησης είχε τονιστεί ότι με τον ποδοσφαιριστή θα υπάρξει επαφή αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 31 Μαΐου.

Παρόμοια διάθεση έχει και ο Σεμπαστιάν Λέτο, αφού δεν πρόκειται να περιμένει πολύ. Ο Αργεντινός θα αναμένει για λίγες μέρες (ίσως 5-6) μία κλήση από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, και εφόσον δεν τη λάβει, τότε θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Ήδη, έχει δεχτεί κρούσεις από άλλες ομάδες, τη στιγμή που στην Τσεχία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Στραματσόνι να τον φέρει στη Σπάρτα Πράγας.

Ο Λέτο έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όμως, δεν λαμβάνει ανάλογα μνήματα από τη διοίκηση και εκτιμά πως εκείνη δεν "καίγεται" να τον διατηρήσει στην ομάδα. Επειδή πιστεύει πως αν το θέμα του ήταν προτεραιότητα, τότε ο Λυμπερόπουλος ή κάποιος άλλος θα είχε μιλήσει μαζί του για να του μεταφέρει κάτι συγκεκριμένο.

ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο Αργεντινός είχε την ελάχιστη απαίτηση για επικοινωνία. Να πήγαινε κάποιος από την ομάδα και να του έλεγε "Σεμπάστιαν, σε θέλουμε, κάνε υπομονή, θα μιλήσουμε τότε". Αντ' αυτού, ο Λέτο μένει... στο σκοτάδι και κανένας δεν τον ενημερώνει για τις προθέσεις της ΠΑΕ για το άτομο του. Ο Αργεντινός εκλαμβάνει αυτή τη στάση ως "αδιαφορία" και "έλλειψη σεβασμού" απέναντί του, εκτιμώντας πως αυτός είναι ο πλέον ανασταλτικός παράγοντας για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς, το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση, αλλά όχι τον κύριο. Ο Λέτο αντιλαμβάνεται την εφαρμογή του "μνημονίου" αλλά εκτιμά ότι θα έφτανε συμφωνία με τον Λυμπερόπουλο, εφόσον επιδεικνυόταν ο απαιτούμενος σεβασμός. Ο "Σέμπα" εισέπραξε 250.000 ευρώ τη φετινή σεζόν, ενώ στη μοναδική συνάντηση που είχε με τον Λυμπερόπουλο φέρεται να ζήτησε 700.000 ετησίως για να ανανεώσει, αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει.

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η παραμονή του 31χρονου Αργεντιινού μοιάζει δύσκολη. Κυρίως γιατί ο "Σέμπα" είναι απογοητευμένος, αφού θεωρεί ότι δεν έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ