ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Παιανία ο Αλαφούζος, δεν προπονήθηκε ο Σισοκό

Στην Παιανία ο Αλαφούζος, δεν προπονήθηκε ο Σισοκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Βονόρτα και κάποιους παίκτες του Τριφυλλιού. Την ίδια ώρα ο Σισοκό δεν προπονήθηκε καθόλου και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί από την Δευτέρα του Πάσχα.

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ ήθελε να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού οι οποίοι θα προπονηθούν μέχρι το Μεγάλο Σάββατο καλό Πάσχα.

Ο Αλαφούζος είχε τετ ε τετ με τον Γιάννη Βονόρτα ενώ συνομίλησε καπό κοντά και με αρκετούς πράσινους που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων μετά το πέρας του προγράμματος.

Το πριμ

Κατά την παρουσία του μάλιστα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έδωσε και την εντολή στους συνεργάτες του να μοιράσουν το πριμ για τη νίκη επί της Βέροιας. Μια κίνηση με την οποία θέλησε να "ζεστάνει" και άλλο τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού για το ματς μπαράζ με την Ξάνθη.

Η προπόνηση

Την ίδια ώρα το παρών στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης δεν έδωσε καθόλου ο Σισοκό ο οποίος θα εξεταστεί και πάλι την Δευτέρα για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Ομόνοια την Μεγάλη Τετάρτη.

Αντίθετα το παρών έδωσε ο Στέργος Μαρίνος με τον άσο του Τριφυλλιού να ακολουθεί το φουλ πρόγραμμα και να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στο φιλικό αγώνα με την Ομόνοια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Πίντο και Καζιγιάμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι και Φορναρίλι. Δεν προπονήθηκε ο Σισοκό λόγω της διάτασής του στο δεξιό ώμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ