ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Εθνική Αλγερίας ο Αμπέντ

Στην Εθνική Αλγερίας ο Αμπέντ
Αμπέντ INTIME SPORTS

Ο Μεχτί Αμπέντ κλήθηκε για τα παιχνίδια της Εθνικής Αλγερίας με την Γουινέα και τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ένας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Ο λόγος για τον Μεχτί Αμπέντ που κλήθηκε να ενισχύσει την Εθνική Αλγερίας στα ματς με Γουινέα και Σενεγάλη σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Απόντες από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι φυσικά και οι Πράνιτς, Μπεργκ που έχουν υποχρεώσεις με Κροατία και Σουηδία αντίστοιχα αλλά και φυσικά ο Καρέλης που θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.

Επίσης οι Δώνης και Χουχούμης θα είναι μέλη της Εθνικής Ελπίδων καθώς η κλήση τους έφτασε την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ενώ τρεις ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων οι οποίοι είναι οι Βασίλης Αγγελόπουλος, Λάζαρος Λάμπρου και Στέφανος Ευαγγέλου.

Η σχετική ανακοίνωση των πράσινων ανέφερε:

"Μετά τους τέσσερις Έλληνες διεθνείς, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του κι άλλους τρεις ποδοσφαιριστές για το προσεχές διάστημα, αφού και οι Ντάνιελ Πράνιτς, Μεντί Αμπέντ και Μάρκους Μπεργκ κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, ο Πράνιτς θα βοηθήσει την Κροατία που συμμετέχει στον όγδοο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016, στα παιχνίδια με Βουλγαρία στις 10 Οκτωβρίου και με Μάλτα στις 13 του μήνα.

Ο Αμπέντ έχει υποχρεώσεις με την Αλγερία, η οποία αναμετράται στις 9 Οκτώβρη με την Γουινέα και στις 13/10 με την Σενεγάλη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ενώ ο Μπεργκ αγωνίζεται στον έβδομο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016 με την Σουηδία στις 9 Οκτωβρίου κόντρα στο Λίχτενσταϊν και στις 12/10 απέναντι στην Μολδαβία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ