ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Ο Αργύρης Καμπετσής ήρθε το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να ολοκληρωθεί την Τετάρτη η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τις 8:30μ.μ. προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" η πτήση από τη Γερμανία που μετέφερε τον Αργύρη Καμπετσή πίσω στο... σπίτι του, την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό.

Ο 19χρονος φορ την Τετάρτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Στο αεροδρόμιο τον Καμπετσή τον περίμενε ο πατέρας του και τα υπόλοιπα συγγενικά του πρόσωπα καθώς και κάποιοι φίλοι του ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση πριν ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής

Την Τετάρτη αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ο Καμπετσής θα κάνει και τη πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι ενώ το θετικό για τον Γιώργο Δώνη είναι πως μέχρι τώρα μετείχε κανονικά στη προετοιμασία της ομάδας Νέων της Ντόρτμουντ οπότε είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί από τον 49χρονο τεχνικό.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας με οικεία του πρόσωπα πριν μπει στο αεροπλάνο που θα τον έφερνε στην Ελλάδα έλεγε πως ήταν χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα και σίγουρος για την απόφαση που πήρε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ