ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αργεντινή χωρίς άδεια ο Τσάβες

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβες παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις εκεί που είχε υποστεί τη θλάση στο ματς με τον Παναιτωλικό και ταξίδεψε στην Αργεντινή για να δει τον γιατρό της Μπόκα χωρίς να έχει σχετική άδεια από τους πράσινους.

Ένα ακόμη πρόβλημα εκεί που δεν το περίμενε κανείς προέκυψε για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Αντρές Τσάβες αναχώρησε για την Αργεντινή προκειμένου να επισκεφτεί τον γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς όμως να έχει σχετική άδεια από το τριφύλλι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αργεντινός φορ μετά την εικοσάλεπτη συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο πήρε τη Κυριακή το πρωί στο Κορωπί και παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Τσάβες ζήτησε άδεια να πάει στην Αργεντινή και να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπόκα. Οι πράσινοι δεν του έδωσαν άδεια και του είπαν να κάνει μαγνητική ώστε να δουν αν έχει γίνει κάποια νέα ζημιά.

Παρόλα αυτά ο Αργεντινός λίγες ώρες αργότερα μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε για την πατρίδα του θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια των πράσινων.

Ο Αργεντινός φορ θα τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στο τριφύλλι και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του.

Να σημειώσουμε ότι φυσικά για τον Τσάβες υπάρχει και η εκκρεμότητα με την καταβολή των χρημάτων στη Μπόκα Τζούνιορς και πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με αυτή τη περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ