ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή οι Πράνιτς και Εβανζελίστα

Στην αποστολή οι Πράνιτς και Εβανζελίστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πράνιτς, Εβανζελίστα και Βιγιαφάνιες, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέκλεισε τον Ταυλαρίδη.

Η συμμετοχή των Ντανιέλ Πράνιτς και Λούκας Εβανζελίστα στις προπονήσεις έδειξε ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ο Αντρέα Στραματσόνι τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής (21/2) με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και ενδεχομένως να καταλάβουν μία θέση στην ενδεκάδα. Επίσης, επανέρχεται ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε αποκλειστεί από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Ο Στραματσόνι δεν έθεσε στη διάθεση τον τιμωρημένο Ζέκα, τους Ταυλαρίδη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Βέμερ για λόγους τακτικής, τους τραυματίες Γιαννακόπουλος, Λέτο, Σάντσεθ, Μπουμάλ, Πέτριτς και τον ανέτοιμο Λέτο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (20/2), το πρόγραμμα των παικτών είχε ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες και παιχνίδι. Ο Γιαννακόπουλος έκανε θεραπεία, Σάντσεθ και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε δικαιολογημένα ο Πέτριτς.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ