ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή οι Εμποκού και Λέτο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Οι Πολ Ζοσέ Εμποκού, Σεμπαστιάν Λέτο και Ουσμάν Κουλιμπαλί συμπεριλήφθηκαν στην 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Με τους Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί να είναι διαθέσιμοι, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Πανιωνίου, την Πέμπτη (6/4) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην 22μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα. Ωστόσο, τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν από τον 48χρονο προπονητή πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σεμπαστιάν Λέτο, παρά την εμπλοκή του στο επεισόδιο με τον Πέτρο Μάνταλο και την αναμονή για την επιβολή ποινής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι 22 παίκτες που διάλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Λουντ, Ρέις, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Εμποκού, Π. Βλαχοδήμος, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μολίνς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (5/4), με απογευματινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με μοναδικό απόντα τον Μίγγο που έκανε ατομικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ