ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή ο Αυλωνίτης, μένει Αθήνα ο Κουλιμπαλί

Στην αποστολή ο Αυλωνίτης, μένει Αθήνα ο Κουλιμπαλί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Αυλωνίτης τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ενώ η Θύρα 13 Αγρινίου ετοιμάζει υποδοχή στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Με τον Τάσο Αυλωνίτη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το σαββατιάτικο (23/9) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο 27χρονος στόπερ κρίθηκε έτοιμος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο, για να υπάρχει εναλλακτική στο κέντρο της άμυνας απόντος του Κουτρουμπή.

Αντίθετα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα μείνει στην Αθήνα, αφού προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να έχει περισσότερο χρόνο για να επανακτήσει την καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Τσάβες, Μολίνς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (22/9) περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. ΟιΚαμπέσας, Κουτρουμπής έκανε θεραπεία, ο Τζανδάρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ οΛουτσιάνο είναι τραυματίας.

Στο μεταξύ, η Θύρα 13 Αγρινίου απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Τριφυλλιού που μένουν στη γύρω περιοχή, να συγκεντρωθούν στις 20:00 στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στην ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ