ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα της Αλάνιασπορ Μολέντο και Κουλιμπαλί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διπλό τσεκ από άνθρωπο της Αλάνιασπορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς στο μπλοκάκι του είχε σημειωμένο τόσο το όνομα του Μολέντο όσο και του Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πηγές εσόδων και σίγουρα οι άνθρωποί του θα ήταν διαθέσιμοι να συζητήσουν κάθε πρόταση που θα έφτανε για τη παραχώρηση ποδοσφαιριστών του.

Άλλο βέβαια το scouting σε κάποιους πράσινους και άλλο το να έρθει πρόταση αγοράς και να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που θα φέρει χρήματα στα ταμεία του "τριφυλλιού" και θα δώσει και άλλη μια ανάσα στον Παναθηναϊκό.

Σε επίπεδο scouting βέβαια, η κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλά μάτια να είναι στραμμένα σε παίκτες που αγωνίζονται στους πράσινους και αυτό συνέβη και το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκεί όπου στα επίσημα της Λεωφόρου βρέθηκε άνθρωπος της τουρκικής Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Μανιάτη, έχοντας στο μπλοκάκι του σημειωμένα δυο ονόματα.

Το πρώτο ήταν αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά, όντας ο ηγέτης της πράσινης άμυνας, και είναι δεδομένο ότι πήρε και άλλους πόντους και το δεύτερο ήταν αυτό του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Και ο αμυντικός από το Μάλι ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Ολυμπιακό προσφέροντας τα μέγιστα στη νίκη των πράσινων.

Το scouting πάνω στους δυο ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ίσως και σε άλλα παιχνίδια αν κριθεί απαραίτητο.

Οπότε από τη στιγμή που οι Τούρκοι δείχνουν ζεστό ενδιαφέρον για τους δυο ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται αυτό μετουσιωθεί σε πρόταση το προσεχές διάστημα, ίσως και ενόψει Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ