ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη FIFA τον Δεκέμβριο για Τσάβες η Μπόκα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς ρώτησαν τον Αντρές Τσάβες για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ραντεβού σε ορθοπεδικό για τον "κομαντάντε".

Ήταν αναμενόμενο ότι η παρουσία του Αντρές Τσάβες στο Μπουένος Άιρες δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Στελέχη της Μπόκα Τζούνιορς είχαν συνομιλία με τον "κομαντάντε" και ρώτησαν να μάθουν για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, κυρίως στο οικονομικό και στο ιδιοκτησιακό σκέλος.

Είναι λογικό οι Αργεντινοί να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο "τριφύλλι", αφού περιμένουν να πάρουν χρήματα στο πλαίσιο της μεταγραφής του 26χρονου στράικερ. Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, το μέλος της διοίκησης της Μπόκα, Ντιέγκο Λαστ, είχε συναντηθεί με τους Αγησίλαο Τουμαζάτο και Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και συζήτησαν για την οφειλή του Παναθηναϊκού, που αφορά τη δόση του Οκτωβρίου, ύψους 250.000 ευρώ.

Οι Τουμαζάτος και Διαμαντόπουλος είχαν ζητήσει υπομονή και είχαν τονίσει ότι θα προτείνουν ένα πλάνο εξόφλησης έως το τέλους του μήνα. Μέχρι στιγμής, οι διοικούντες την Μπόκα δεν είχαν νεότερη ενημέρωση και απευθύνθηκαν στον Τσάβες, για να ζητήσουν πληροφορίες. Ακόμα οι Αργεντινοί δεν έχουν προσφύγει στη FIFA, αλλά εκτιμάται ότι θα το κάνουν στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία σε νομικό επίπεδο και η προσφυγή είναι δεδομένη σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, αν ο Παναθηναϊκός δεν δώσει χρήματα στην Μπόκα μέχρι την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τον Αντρές Τσάβες, έχει κλείσει ραντεβού με τον ορθοπεδικό που συνεργάζεται με τη Μπόκα Τζούνιορς το απόγευμα της Τρίτης (28/11). Λογικά, ο "κομαντάντε" θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε ο γιατρός να ελέγξει τον προσαγωγό του και να διαγνώσει το πρόβλημα, αν υπάρχει. Η επιστροφή του Τσάβες στην Αθήνα προσδιορίζεται στο τέλος της εβδομάδας. Εάν ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανιστεί, τότε η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ