ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στη FIFA η Μπόκα για τον Τσάβες"

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ενημερώσει τη FIFA για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να αποπληρώσει τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία συγκεντρώνονται πολλές υποθέσεις κατά του Τριφυλλιού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει επιδείξει διάθεση συνεννόησης με τον Παναθηναϊκό για την οφειλή από τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει εσαεί... Από τις οφειλόμενες 675.000 ευρώ, οι "πράσινοι" δεν έχουν καταβάλλει τίποτα στους "χεϊνέζες" και προσπαθούν να συνεργαστούν μαζί τους για την πώληση του "κομαντάντε" στην Ταγέρες, ώστε να εξοφλήσουν ένα μέρος.

Όμως, απ' ότι φαίνεται η Μπόκα έχει ήδη απευθυνθεί στη FIFA για την υπόθεση. Σύμφωνα με την αναφορά του ενημερωτικού λογαριασμού "Sabadosport" στο Twitter, η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ενήμερη για την κατάσταση και η ομάδα της Αργεντινής έχει ζητήσει να διασφαλιστούν τα χρήματα της.

Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός έχει ισόποση οφειλή στη Μπάνφιλντ, στην οποία ο Τσάβες άνηκε με συνιδιοκτησία με τη Μπόκα Τζούνιορς. Άρα, το χρωστούμενο ποσό προσδιορίζεται στο 1,35 εκατομμύρια ευρώ, με την πρώτη δόση των 500.000 προς τις δύο ομάδες, να έπρεπε να είχε εξοφληθεί τον Οκτώβριο.

Σύντομα, θα "διπλώσει" η επόμενη δόση του διακανονισμού και η οφειλή θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Ειδικότερα, αν δεν πουληθεί το συντομότερο δυνατό ο Τσάβες, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα και ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA.

Διότι, εκκρεμούν σε βάρος του οι προσφυγές των Κρίστοφερ Σάμπα και Ιβάν Ιβανόφ, του Αμβούργου για τον Μπεργκ και της Κιέβο Βερόνα για τον Εμποκού. Επομένως, μία ακόμα προσφυγή θα επιβαρύνει τον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα προκύψει επιεικής στάση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ